fett länge sen...

det var jag blogga. Orkar inte. Vad fan ska jag skriva. Och jag har inte tid heller, men jag vill inte lägga ner den. Det är bara kul att gå tillbaks och läsa ibland. Idag var det en sjukt jobbig dag. Diskade och städade hela jävla dagen. Så imorn ska jag fanimej ta det lugnt. Jag sa duscha, slappna av, läsa mina böcker, plugga lite på franska och så. Okej att plugga kanske inte låter så avslappnande men bättre än att springa runt hemma hela dagen iaf.
VI hade gymnasiemässa på torsdags och det var faktiskt intressant. Det är bra med gymnasiemässa ifall man är osäker, vilket jag var. Först hade jag tänkt välja naturprogrammet för att sedan kunna utbilda mig vidare i högskolan till barnmorska, men när jag gick fram till vård och omsorgs programmet så berättade en tjej där att det var en lättare väg att välja vård&omsorg ifall man ville bli barnmorska. Och gymnasiet i Kungsholmen har direkt högskoleförbredelse efter 3 år, så ja...jag tror jag sa börja där. Det är så sjukt dåligt att vi alla kommer att splittras:(
Jag vill inte!! Kommer gråta floder när vi slutar 9an aså, fanfanfan vill inte ens tänka på det.
Aja det var allt från mig, orkar inte skriva mer. Ska gå och sätta mig vid tven nu och titta på tv. Puss och Godnatt :* :love: