Kära (dumma) Alexandra :)

Nu ska jag svara på din lilla kommentar om min SNYGGA Enrique Iglesias :) Nu är det så att om du hade läst igenom inlägget noga, så skulle du ha fattat att jag sa att när HAN blir 50 år. Inte JAG! :) Hoppas du förstod nu. Ta väl hand om dig och sköt om dig. Hälsa familjen också, Puss och Kram // Aytac :)
_________________________________________________________________________

                                                               För övrigt om dagen. :love:
Idag så gick jag med min granne till globens röntgen för att de skulle röntga henne. Och eftersom hon inte kan så bra Svenska så skulle jag översätta åt henne lite då och då. Plus så visste inte hon vart det låg nånstans så vi fick hjälpas åt och hitta stället. Att hitta dit gick ganska bra. Jag fick fråga runt folk flera gånger, vilket är ganska skämmigt. Men jag klarade mig :p Sen så kom vi till stället en halvtimme tidigare så vi fick sita och vänta. De va ffaktiskt skönt för vi fick chilla ner lite du vet ;) Haha aa men när de blev hennes tur så gick hon in och jag fick vänta utanför lalalalala. Sen så när allt var klart och vi skulle hem så gick vi förbi Shopping Globen. Det var massa fina butiker men dyrt var det. Sen så gick vi till donken och jag tog en liten pommes och hon tog ett äppelpaj. Alltså de va en sjukt fin kille vid kassan, åhh! Han va sådär brun, skit fina ögon och läppar. Perfekt längd osv! HAHA de va inte bara han, de va fuult med snygga killar där. Mest i tåget därifrån hit. Sen ju längre vi kom åt Handen blev alla fulare och fulare HHAHAHAHH :love:
Iaf sen när vi hade satt oss lite i donken så tittade vi runt i några butiker till och gick sedan mot pendeltåget och åkte hem. Okej, den delen var inte jobbig alls. Tvärtom de va jätte trevligt. MEN när vi skulle hem till hennes föräldrar som bor bakom kebaben och ta hennes grejer därifrån, så blev de skit jobbigt. Vi hade två sånadär resväskor aktiga att dra, som var fulla med mat och kläder. Och sen hade hon sin pappas fågel i en barnvagn tillsammans med bilen. Hon fick köra den och en av väskorna halva vägen och jag tog bara en. Sen när hennes kompis kom med hennes två döttrar och dom också hade en barnvagn så blev det SKIT jobbigt! Jag drog efter mig en jätte tung väska och barnvagn där en 3åring satt. Blev skit trött och svettig! Vi kom hem nu för en halv timme sen. Och jag hade gått ut från klockan 11. Så jag har vart ute i 7 timmar...trefligt.
Aja nu ska jag in i duschen och tare luuuugnt och sooova :D Sajkk kommer inte sova :P fast sen imorn, uff OM NÅN BARA VÅGAR VÄCKA MIG ASÅ!!!
Hejdå :) :love: